Steun Clintel bij de klimaatzaak van de eeuw

Stichting Clintel komt in deze zaak op voor de belangen van burgers en bedrijven. Wij zijn van mening dat die belangen – met name betrouwbare en betaalbare energie – tot nu toe volledig onderbelicht zijn gebleven in deze ‘klimaatzaak van de eeuw’. Shell komt (uiteraard) op voor haar eigenbelang en Milieudefensie focust zich uitsluitend op het ‘belang’ van CO2-reductie. De rechter heeft daardoor geen oog gehad voor de gevolgen van het vonnis voor burgers en bedrijven.

Clintel krijgt geen geld van de overheid en ook niet van de Postcode Loterij. Wij zullen het helemaal zelf moeten doen, met steun dus van de burgers en bedrijven voor wie we het opnemen. U kunt zich gratis aansluiten bij onze zaak, maar uiteraard wordt ook financiële steun zeer op prijs gesteld. Vermeld bij uw donatie “klimaatzaak”.

Milieudefensie heeft ruim € 500.000,- opgehaald via crowdfunding. Clintel zal ongeveer eenzelfde bedrag moeten ophalen om deze grote zaak te kunnen voeren. Clintel heeft al meer dan een ton opgehaald voor deze rechtszaak, dus de start is er!

U kunt ons op vele manieren steunen.

Direct geld overmaken kan op rekeningnummer: NL25 INGB 0008 0432 95 t.n.v. Stichting Climate Intelligence. Vermeld graag “klimaatzaak”.
Clintel is een ANBI-stichting. Ons RSIN nummer is 859816709.